GRATUIT SI CONFIDENTIAL

Luati in considerare oferta noastra conform careia consultanta initiala pe caz este gratuita, intalnirea cu noi fiind strict confidentiala!

SERVICII

Va invitam sa analizati oferta noastra de servicii. Ne puteti contacta in orice moment pentru consultanta, investigatii, supraveghere sau protectie informativa.

PRETURI

Orientativ, preturile practicate de agentie sunt urmatoarele:
 • Filaj: 7-12 euro/ora/detectiv, in functie de complexitatea cazului si de programul supravegherii.
 • Investigatii: 6-10 euro/ora, in functie de complexitatea cazului.
 • Supraveghere video in timp real sau playback, in conditiile legii, cu echipament instalat pentru o perioada limitata in locuinta/sediul societatii clientului: 100 euro/24 ore. Imaginile stocate sunt accesibile in mod exclusiv clientului.
 • Verificari specifice in vederea descoperirii dispozitivelor tehnice de interceptare audio/video: 2-3,5 euro/mp , in functie de suprafata verificata.

 • Preturile prezentate sunt negociabile in functie de durata sau volumul serviciilor prestate.

  Veti beneficia in orice caz, de cea mai avantajoasa oferta posibila!

  CONTACT DETECTIV

  Telefon
  0728 474 478Mobil:
  E-mail:
  contact@inforoute-investigatii.ro

  Va prezentam in cele ce urmeaza codul deontologic, acele norme de conduita si obligatii etice ce stau la baza profesiei detectivilor particulari ai agentiei:

  Detectivul particular
  este dator sa reprezinte interesele clientilor sai, sa pastreze confidentialitatea datelor si informatiilor obtinute in procesul de investigare.

  Detectivul particular
  la cererea clientilor sai, desfasoara activitati specifice de investigatii si filaj in litera si spiritul legii, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale.

  Detectivul particular
  desfasoara activitati specifice conform legilor in vigoare pentru descoperirea adevarului in cazurile investigate, chiar daca rezultatul acestora nu corespunde asteptarilor beneficiarului.

  Detectivul particular
  este dator sa puna la dispozitia clientilor sai toate probele, datele si informatiile culese in procesul de investigare in mod nediscriminatoriu si realist, numai in conditiile legii.

  Detectivul particular
  este dator sa-si perfectioneze in permanenta pregatirea profesionala, sa fie loial, integru si onest, sa pastreza un profil moral ireprosabil, care sa nu aduca atingere prestigiului profesiei.

  Mentiune:
  Contractul de prestari servicii de investigatii incheiat intre agentie si client va include in mod obligatoriu si urmatoarele clauze:
  1. Clientul este raspunzator de exactitatea datelor si informatiilor transmise agentiei privind cazul incredintat. Activitatea de investigare a cazului va fi declansata numai daca scopul declarat al solicitarii investigatiei nu contravine legilor in vigoare si daca informatiile furnizate de client sunt reale si pot fi verificate. In cazul in care informatiile furnizate sunt false sau se constata ca scopul investigatiei este altul decat cel declarat, contractul este considerat reziliat de plin drept.
  2. Agentia nu isi asuma raspunderea consecintelor ce ar avea drept cauza utilizarea de catre client sau de catre oricare alta persoana ce le-a obtinut de la acesta, a datelor si informatiilor ce i-au fost incredintate si care au fost obtinute in procesul investigativ al cazului sau.

  Agentia isi rezerva dreptul de a refuza fara sa justifice, prestarea serviciilor de investigatii catre clienti, in urmatoarele cazuri:
  - daca efectuarea investigatiilor contravine reglementarilor legale interne sau celor internationale la care Romania este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri.
  - daca in loc sa se doreasca obtinerea adevarului, sunt solicitate in mod imperativ rezultate neaparat favorabile clientului.
  - clientul refuza redactarea si semnarea cererii de prestari servicii de investigatii.