GRATUIT SI CONFIDENTIAL

Luati in considerare oferta noastra conform careia consultanta initiala pe caz este gratuita, intalnirea cu noi fiind strict confidentiala!

SERVICII

Va invitam sa analizati oferta noastra de servicii. Ne puteti contacta in orice moment pentru consultanta, investigatii, supraveghere sau protectie informativa.

PRETURI

Orientativ, preturile practicate de agentie sunt urmatoarele:
 • Filaj: 7-12 euro/ora/detectiv, in functie de complexitatea cazului si de programul supravegherii.
 • Investigatii: 6-10 euro/ora, in functie de complexitatea cazului.
 • Supraveghere video in timp real sau playback, in conditiile legii, cu echipament instalat pentru o perioada limitata in locuinta/sediul societatii clientului: 100 euro/24 ore. Imaginile stocate sunt accesibile in mod exclusiv clientului.
 • Verificari specifice in vederea descoperirii dispozitivelor tehnice de interceptare audio/video: 2-3,5 euro/mp , in functie de suprafata verificata.

 • Preturile prezentate sunt negociabile in functie de durata sau volumul serviciilor prestate.

  Veti beneficia in orice caz, de cea mai avantajoasa oferta posibila!

  CONTACT DETECTIV

  Telefon
  0728 474 478Mobil:
  E-mail:
  contact@inforoute-investigatii.ro

  Agentia de detectivi particulari - investigatii private - INFOROUTE INVESTIGATION & SECURITY este o companie privata care functioneaza in baza licentei eliberate de Ministerul Administratiei si Internelor - Inspectoratul General al Politiei Romane, in temeiul Legii Nr. 329/2003 privind Exercitarea profesiei de detectiv particular si HG Nr. 1666/2004 privind Normele de aplicare a Legii 329/2003.

  INFOROUTE INVESTIGATION & SECURITY este Operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, conform Legii 677/2001.

  Puteti vizualiza Licenta de functionare a agentiei si Atestatul detectivului particular .

  Garantam discretie desavarsita in cazurile investigate si confidentialitatea deplina a actiunilor intreprinse de agentie. Activitatile noastre sunt ghidate de principii si valori primordiale: asigurarea si pastrarea deplina a secretului investigatiei, efectuarea tuturor investigatiilor in litera si spiritul legii, profesionalismul.

  Experienta investigatorilor, abordarea cu seriozitate si profesionalism a cazurilor preluate si combinarea inteligentei umane cu tehnica specializata de ultima generatie, sunt atuuri incontestabile in rezolvarea cazurilor investigate la inalte standarde de calitate, cu respectarea stricta a legilor in vigoare.

  Pregatirea profesionala continua a personalului agentiei se asigura printr-o Programa de pregatire aprobata anual de Inspectoratul General al Politiei Romane. Aceasta cuprinde activitati de pregatire teoretica si practica ce au in vedere realizarea obiectivelor de formare si perfectionare a competentelor profesionale detectivistice, in conformitate cu standardele de pregatire profesionala recunoscute la nivel national.

  In relatia cu clientii ne obligam sa utilizam toate cunostintele, experienta, priceperea si deprinderile noastre pentru furnizarea unor informatii complete si exacte cu privire la investigatiile efectuate, sa respectam convingerile, optiunile religioase si politice atat ale clientului cat si ale persoanelor vizate in procesul investigativ, sa cooperam cu clientul in tot ceea ce priveste investigatia cazului sau.

  De ce ne-ati alege? Pentru calitatea deosebita a serviciilor prestate, pretul convenabil si realist, eficienta procesului investigativ, prestarea unor servicii complementare, disponibilitate imediata, eficacitate, acuratete, punctualitate si dinamism.