GRATUIT SI CONFIDENTIAL

Luati in considerare oferta noastra conform careia consultanta initiala pe caz este gratuita, intalnirea cu noi fiind strict confidentiala!

SERVICII

Va invitam sa analizati oferta noastra de servicii. Ne puteti contacta in orice moment pentru consultanta, investigatii, supraveghere sau protectie informativa.

PRETURI

Orientativ, preturile practicate de agentie sunt urmatoarele:
 • Filaj: 7-12 euro/ora/detectiv, in functie de complexitatea cazului si de programul supravegherii.
 • Investigatii: 6-10 euro/ora, in functie de complexitatea cazului.
 • Supraveghere video in timp real sau playback, in conditiile legii, cu echipament instalat pentru o perioada limitata in locuinta/sediul societatii clientului: 100 euro/24 ore. Imaginile stocate sunt accesibile in mod exclusiv clientului.
 • Verificari specifice in vederea descoperirii dispozitivelor tehnice de interceptare audio/video: 2-3,5 euro/mp , in functie de suprafata verificata.

 • Preturile prezentate sunt negociabile in functie de durata sau volumul serviciilor prestate.

  Veti beneficia in orice caz, de cea mai avantajoasa oferta posibila!

  CONTACT DETECTIV

  Telefon
  0728 474 478Mobil:
  E-mail:
  contact@inforoute-investigatii.ro

  Agentia de detectivi particulari - investigatii INFOROUTE INVESTIGATION & SECURITY este o companie privata care functioneaza in baza licentei eliberate de Ministerul Administratiei si Internelor, in temeiul Legii Nr. 329/2003 privind Exercitarea profesiei de detectiv particular si HG Nr. 1666/2004 privind Normele de aplicare a Legii 329/2003.

  INFOROUTE INVESTIGATION & SECURITY este Operator de date cu caracter personal, inregistrat in Registrul de evidenta al ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 10253.

  Sunteti de acord ca prelucrarea informatiilor furnizate de dvs. prin intermediul formularului de contact prezent in site-ul www.inforoute-investigatii.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de contactare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

  Optand pentru contactare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Refuzul dumneavoastra determina neinceperea actiunilor de contactare pe site. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul Contact si trimiteti un email. Accesarea www.inforoute-investigatii.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de noi. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea clientilor in legatura cu serviciile prestate sau alte activitati desfasurate de noi prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

  Ne obligam ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii serviciilor prestate sau pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Prin trimiterea unui email de pe site-ul nostru veti putea primi informatii de interes din partea agentiei noastre, avand insa posibilitatea de a renunta la aceasta forma de anunt, site-ul prezentand uneltele potrivite pentru aceasta.

  www.inforoute-investigatii.ro va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic,ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.